Donatie Kringloop winkel

Kringloopwinkel Herenstraat 63 staat erom bekend dat zij doneert aan allerlei goede doelen en stichtingen die zich inzetten voor inwoners uit de gemeente Teylingen.
Dit keer mocht de jubilerende Oranje Vereniging Voorhout uit handen van de vrijwilligers mevrouw Toos Plug en mevrouw Wil Jansen een cheque ontvangen waar een prachtig bedrag van € 8000,00 op vermeld stond. Voorzitter Ton Wolvers nam samen met een aantal medebestuursleden en commissieleden deze check in ontvangst.
 
Oranje Vereniging Voorhout viert in 2021 haar 75ste verjaardag. Wie kent tijdens de kindercorso, Koningsdag (voorheen Koninginnedag) en de kerstmarkt het Oranjetreintje niet. Al ruim 14 jaar rijdt het treintje tijdens deze evenementen door Voorhout en het is al verschillende keren uitgeleend aan andere verenigingen. Al heel wat kinderen en ouders hebben een ritje mogen maken met het treintje. Dit treintje wordt al die jaren voorgetrokken door een trekker, die rijdt op brandstof. Deze trekker heeft nu een aantal technische mankementen en voldoet niet meer aan de normen en eisen van deze tijd en is toe aan vervanging. In het jubileumjaar wil de OVV de trekker vervangen door een 100% elektrische trekker en hiermee wil zij ook graag bijdragen aan een schoner en beter milieu. De OVV dankt hierbij Kringloopwinkel Herenstraat 63 voor deze prachtige bijdrage. Zodra de nieuwe trekker er is hoopt zij in de toekomst weer veel kinderen en ouders te mogen rondrijden door ons prachtige dorp.
Share our website