NK Buikschuiven

Wie toch wil buikschuiven deze zomer kan zich opgeven voor het NK Buikschuiven van 538. Dit zal namelijk gedaan worden op onze Voorhoutse baan van de OVV. 

Radio 538 organiseert dit op maandag 10 augustus  van negen tot elf 's-morgens bij hun in de tuin in Hilversum. Je kan je aanmelden voor het Nederlands Kampioenschap Buikschuiven via https://www.538.nl/acties/schrijf-je-in-voor-het-nk-buikschuiven. Op basis van de afstand die de luisteraar eerder heeft buik-geschoven, worden de tien luisteraars met de beste afstand gekwalificeerd voor het toernooi.

Mocht je je hebben opgegeven en zijn gekwalificeerd, laat het ons weten. We zullen uiteraard dan mee luisteren (en kijken via de webcam indien dat mogelijk is).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twee Voorhouters die zich hadden ingeschreven waren geselecteerd en hebben zelfs podiumplaatsen behaald. Bram Pitters is 2e geworden en Willem vogels 3e. Joris bergman (De Navel) uit Velsen is 1e geworden.

https://www.youtube.com/watch?v=6LnE4xEmJII
https://www.shownieuws.nl/top-nieuws/2020/dit-de-winnaar-van-het-nk-buikschuiven/
https://www.538.nl/de-538-ochtendshow-met-frank-dane/wietze-klaas-en-rolf-sanchez-doen-mee-aan-538-nk-buikschuiven
Share our website