Een koninklijke onderscheiding voor Wim Berg.

Burgemeester Carla Breuer heeft op 28 november een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer W.J.M. Berg (72). De heer Berg is gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje Nassau. 

Wim Berg zet zich al 35 jaar als vrijwilliger in voor zowel de Oranje Vereniging Voorhout als de kerk. In 1985 is Wim Berg door zijn zwager binnengehaald als commissielid bij de Oranje Vereniging Voorhout (OVV). Hij was, en is nog steeds, op elk moment van de dag inzetbaar, is het aanspreekpunt voor de materialen van de OVV én de motor achter het onderhoud van de materialen. De heer Berg steekt veel tijd en energie in de evenementen van de OVV, waaronder het jaarlijks terugkerende Luchtkussenfestival in juni en de kerstmarkt in december. Daarnaast is de heer Berg als vrijwilliger nauw betrokken bij de organisatie van ‘Allerzielen in het Licht’ op en rond de katholieke en protestantse begraafplaatsen naast de St. Bartholomeuskerk in november. Naast zijn vrijwilligerswerk voor de Voorhoutse gemeenschap, is de heer Berg ook actief voor de R.K. Begraafplaats & Crematorium St. Laurentius in Rotterdam.

 Wij feliciteren hem met deze erkenning voor zijn jarenlange inzet. Tijdens een online vergadering schoof plots de burgemeester aan en werd Wim door haar aangenaam verrast. Hierbij werd hij uitgenodigd om naar het bestuurscentrum te komen met speciaal geregeld vervoer. In het bijzijn van enkele familieleden is daar de onderscheiding uitgereikt en door zijn vrouw Nel opgespeld.

Share our website